Dostava i montaža

Sve na jednom mjestu

Dostava i ugradnja mjerača i razdjelnika, odnosno komponenti za sistemsku tehniku s mogućnošću daljinskog očitanja

Obavljamo stručnu isporuku i ugradnju visokokvalitetnih mjerača i razdjelnika vodećih europskih proizvođača, odnosno iz vlastitog razvoja i proizvodnje.

Provjereno i baždareno

Svi razdjelnici toplinske energije su provjereni i posjeduju odobrenje u skladu s europskim normama EN 834 i EN 835. Svi mjerači topline proizvedeni u društvu Messtechnik posjeduju i europsko odobrenje MID (Smjernice za mjerne uređaje) i baždare se prije ugradnje. Mjerači  tople i hladne vode društva Messtechnik imaju odobrenje Europskog udruženja i svi se načelno baždare prije isporuke.

Ugradnju obavlja stručan tim

Naši izučeni suradnici iz Odjela servisa i ugradnje obavljaju ugradnju i nadzor nad cijelim spektrom mjernih uređaja i komponentni za sistemsku tehniku koju sami proizvodimo i distribuiramo, a koji služe za daljinsko očitanje vrijednosti potrošnje.

Tijekom ugradnje mjernih i razdjelnih uređaja vodi se opsežna dokumentacija mjernih mjesta. Za osiguranje kvalitete prilikom ugradnje razdjelnika topline, različiti timovi u različito vrijeme provode „snimku radijatora“, kako bi se umanjila mogućnost očitih pogrešaka.