News

MT mjerna tehnikaTvrtkaNews

Mjere opreza za zaustavljanje virusa corone:

Događaji u vezi s protumjerama protiv borbe sa Corona virusom također utječu na mjere predostrožnosti koje je poduzela tvrtka MT Mjerna Tehnika.

Stoga smo odlučili poduzeti sljedeće mjere s trenutnim učinkom suzbijanja virusa Corone (Covid-19):

 

  • Očitavanja s mjernih ili distribucijskih uređaja kao i radovi montaže, ali i ostali radovi na održavanju i servisiranju U STANOVIMA se više ne provode.

 

  • Radovi na održavanju i servisiranju mjernih uređaja i sakupljača radio podataka izvodit će se samo ako su ti uređaji smješteni u sustavima centralnog grijanja ili u hodnicima objekata.

 

  • Sve osobne posjete naših stalnih, a i budućih korisnika od strane prodajnog osoblja odgađamo do daljnjeg. Posjeta korisnika se neće odvijati ni u našem sjedištu MT Mjerne Tehnike. Međutim, do prodajnog osoblja se i dalje može kontaktirati telefonom koristeći poznate brojeve mobilnih telefona, kao i putem e-maila tijekom našeg radnog vremena.

 

Kako bi doprinijeli suzbijanju virusa Corone (Covid-19), osoblje tvrtke MT Mjerne Tehnike d.o.o. poduzima sljedeće mjere predostrožnosti:

Zdravlje dolazi prije uljudnosti:

Iz higijenskih razloga nema rukovanja, te Vas molimo za razumjevanje radi Vaše i naše sigurnosti.

Naši djelatnici drže sigurnosni razmak od 2 metra jedni od drugih. Isto vrijedi i za susretanje sa stanarima u zajdeničkim prolazima, hodnicima  i stubištima kada se naši djelatnici radi  očitanja radijskih stanica nalaze u Vašim zgradama.  Osobni kontakt te komunikaciju sa stanarima ćemo također nastojati izbjeći kako radi naše sigurnosti tako i radi sigurnosti svih stanara! Stoga Vas najljubaznije molimo za razumjevanje i pridržavanje svih navedenih mjera opreza kako radi nas samih, tako i radi Vas i Vaših obitelji, sustanara i cijele okoline!

Zdravstveni pregled:

Zdravlje naših zaposlenika provjerava se svaki dan prije početka rada. Tjelesna temperatura mjeri se infracrvenim termometrom, prije i nakon vraćanja naših djelatnika sa terena.

Na taj način osiguravamo da samo savršeno zdravi djelatnici posjećuju korisnike.

 

Zdravlje svih građana je na prvom mjestu i vjerujemo kako zajedničkim naporima, pridržavajući se uputa Centr zajedno možemo pomoći da se zdravstvena situacija oko virusa u Hrvatskoj popravi.

 

Pozivamo sve naše korisnike i partnere da budu odgovorni jedni prema drugima i zahvaljujemo se na razumjevanju!!!

 

Vaša MT Mjerna Tehnika